Stockholm Relining är det framgångsrika reliningsbolaget med säte i Stockholm och en kundgrupp som innefattar både hyresfastigheter, bostadsrätter, industri/kontor samt villor. Affärsidén bygger på goda referenser och en bred service samt med en erbjuden teknik som tål att jämföras. Totalt arbetar 9 medarbetare på bolaget och kontoret är beläget i Älta, Stockholm. Bolaget är nu inne i en expansiv fas och söker en erfaren installatör inom relining.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna tar ett stort eget ansvar och hittar drivkraften i att arbeta under personlig frihet med ett fulländat slutresultat som mål. Vi jobbar i ett stort team med arbetslag om två eller tre personer och varje medarbetare är en viktig nyckelspelare och lite av så kallade ”allkonstnärer” som tillsammans löser aktuella arbetsuppgifter. Rätt attityd och en outgrundlig vilja att göra ett bra jobb är också egenskaper som värdesätts. I den löpande kundkontakten är ärlighet, tydlighet samt ett serviceinriktat bemötande egenskaper som förväntas.

Övriga krav:
– Erfarenhet från branschen
– B-körkort
– God svenska i tal och skrift
– Grundläggande datorkunskap
– God fysik

Beskrivning av tjänsten:
Som installatör utför du löpande reliningsarbeten (enligt strumpmetoden och UVmetoden) till våra kunder inom kommun, större fastighetsägare och privata företag. Du arbetar alltid tillsammans i team bestående av minst en annan kollega.

Arbetstider: Heltid (kl 7-16)
Anställningsform: 6 månaders provanställning därefter tillsvidareanställning
Placeringsort: Älta
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Har du några frågor? Maila info@stockholmrelining.se eller ring Andreas Lindelöf, VD Stockholm Relining, tel: 0704-61 56 43 Ansökan skickas till info@stockholmrelining.se. I ämnesraden skriver du ”Ansökan installatör”.
Varmt välkommen med din ansökan!