VARJE ÅR
 DONERAR VI PENGAR
TILL VÄLGÖRENHET

EXEMPELVIS
GreenPeace, Barncancerfonden, WWF, Situation Stockholm etc

Om Stockholm Relining

Vi är ett företag stationerat i Stockholm som erbjuder en effektiv och flexibel lösning för att åtgärda dag- och spillvattenledningar. Målet är att göra detta på ett så smidigt och kostnadseffektivt sätt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Oavsett om du är villaägare, ansvarar för bostadsrätt, hyresfastighet eller industri/kontor har vi en lösning för dig.

En av våra starkaste fördelar förutom våra mycket goda referenser är vår breda service.
Vår breda service och infodringsteknik tål att jämföras.

För att få mera information om vår teknik så klicka här.

Verkställande direktör och ägare Andreas Lindelöf som grundat Stockholm Relining har gjort det med bakgrunden från traditionellt stambyte i fastighet och mark och har ca 20 års erfarenhet. Vi har med detta i ryggen hittat det vi länge sökt efter. En produkt vilken klarar de höga kraven som idag ställs på livslängd och kvalitet.

Anledningen till detta sökande har varit för att kunna erbjuda kunden en smidigare och mer kostnadseffektiv lösning jämfört med ett traditionellt stambyte utan att behöva tumma på
kvaliteten på den färdiga produkten.

Vi ser mer och mer att våra kollegor i branschen som arbetar med annan typ av rörinfodring, t.ex spray, börjar att tillämpa denna teknik. Detta trots att tekniken kräver lite mera tid att installera men har samma prisbild. Troligtvis kommer detta av de allt högre krav som idag ställs på kvalitet och livslängd.

När det är dags att investera i sin fastighet så tror vi bestämt att kvaliteten är det som måste sättas främst och det mest primära är sällan om installationen tar 3 eller 5 dagar.

Vi siktar inte på att bli störst inom det vi gör utan bara att vara bäst.
Vi håller i längden.